Pratite nas na Facebooku 

TIS WEB

Snažno i fleksibilno TIS (tahografski informacijski sustav) rješenje ispunjava sve zakonske obveze analize i arhiviranja tahografskih listića, podataka iz digitalnih tahografa i kartica vozača.


VDO TIS WEB RJEŠENJE

  • Sustav obrade podataka iz tahografa
  • Za uspješan ulazak u eru digitalnih tahografa

Pouzdanost i kvalitetu ovog sustava potpisuje najveći svjetski proizvođač tahografa VDO (Kienzle) koji razvoj ovog programa temelji na svom dugogodišnjem iskustvu.

 

 

TIS rješenje je pogodno za svaku vrstu i veličinu voznog parka, a ujedno vrlo jednostavno za korištenje. Omogućavanjem različitih načini prijenosa i arhiviranja podataka, program pruža korisniku jednostavan ulazak u eru digitalnih tahografa. Modularnost TIS rješenja omogućava njegovo proširenje i oblikovanje prema potrebama korisnika.

BEZ GRANICA I SA SIGURNOM BUDUĆNOŠĆU

Sve što trebate za ispunjenje obveze čuvanja i analize podataka iz digitalnog tahografa je VDO TIS-Web početni paket. Internet rješenje prikupljanja, obrade i arhiviranja podataka iz tahografa nudi fleksibilan pristup podacima s bilo koje lokacije. 

Idealno je rješenje i za centralizirano i decentralizirano upravljanje voznim parkom. Zajamčena sigurnost podataka na našem serveru vas oslobađa briga o zakonom propisanom arhiviranju podataka iz tahografa.

Cijena paketa je samo 2.800,00KN

U paketu su uključeni svi uređaji za prijenos podataka iz digitalnog tahografa i kartica vozača te preko interneta korištenje TIS softwarea šest mjeseci.

Ovu posebnu ponudu dajemo prigodom početka korištenja digitalnog tahografa u Republici Hrvatskoj u svrhu što bezbolnije prilagodbe prijevoznika na nove uvijete.

Obratite nam se s povjerenjem!

Gdje se nalazimo

Taho ST

 
Radno vrijeme:
pon-pet:7-15h
 
 
sub:8-12h
 
 
 

Kontakt

 
Tel: 021/244 222
+Fax: 021/260 203
 
 
Matoševa 16
21210 Solin
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.