Pratite nas na Facebooku 

Asortiman obuhvaća sve vrste brodskih instrumenata;

navigacijski instrumenti (ploteri, dubinomjeri , brzinomjeri, vjetrokazi i sl.), motorna grupa (pokazivači: pritiska ulja, temperature, broja okretaja itd.), te davači (senzori).

 

VDO Ocean Line Navigation

Grupa uređaja koja se najčešće isporučuje u kompletu s pripadajućim davačima impulsa! Predstavnici navedene grupe instrumenata su: brzinomjeri (12-50 kn) te dubinomjeri (0-120m). Navedeni uređaji posjeduju analogne pokazivače promjenjive boje (izbor: bijela, crna) a kontrolirani su visokosofisticiranom digitalnom elektronikom koja je vakumirana i pripremljena za sve moguće atmosferske utjecaje! Uređaji navedene grupe isporučivi su u više promjera (52, 85) i oblika maski (okrugle, pravokutne)!

VDO Ocean Line Motor Monitoring

Grupa uređaja koja služi za nadzor pogonskog dijela plovila!
Serijski se isporučuju sa okruglim okvirom, a moguća je zamjena (pravokutni, kromirani, crni, bijeli ). Osim samih pokazivača broja obrtaja (0-1800 do 0-6000), ovoj grupi uređaja pripadaju i mjerači pritiska, nivo-metri (gorivo, pitka voda), termometri, voltmetri, ampermetri itd.

VDO Ocean Line otklon kormila 52

Uređaj iz navigacijske grupe instrumenata koji se ugrađuju u veća plovila. Funkcija uređaja je precizno prikazivanje kuta otklona kormila.
Isporučuje se pojedinačno odnosno u kompletu s davačem otklona kormila i to u dvije boje (crna, bijela).

VDO Ocean Line pokazivači nivoa

Instrumenti koji se odlikuju visokom točnošću pokazivanja nivoa (tekućine, goriva). Instrumenti se isporučuju u dvije boje i dva oblika maski.
Osim standardnog pokazivača, svi instrumenti sadržavaju lampicu upozorenja za minimalni nivo (tekućine, goriva). Isporučuju se pojedinačno odnosno u kompletu s kapacitivnim davačima koji variraju duljinom i promjerom ovisno o dubini i zapremini rezervoara na koji se ugrađuju.

                                      

Pokazivači: 

- otklon kormila
- pritisak
- voltmetar
- temperatura
- brojač okretaja motora
- gorivo
- voda
- otpadna voda
- brojač radnih sati

 

           

Gdje se nalazimo

Taho ST

 
Radno vrijeme:
pon-pet:7-15h
 
 
sub:8-12h
 
 
 

Kontakt

 
Tel: 021/244 222
+Fax: 021/260 203
 
 
Matoševa 16
21210 Solin
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.